Vriend worden inschrijfformulier

Op deze pagina kunt u aanmelden als vriend van NJV de Haven. Door dit formulier in te vullen zal de aanmelding op de goede plek terecht komen, en zullen wij contact met u opnemen.

 

Activiteiten

Wij doen graag ook wat terug voor uw hulp, daarom hebben we verschillende activiteiten opgezet waarop u kunt doneren. Dit zal een eenmalige donatie zijn waarna u een keer mee kan doen met de activiteit.

Spanten buigen

Beleef het spanten buigen mee en klink zelf de spanten vast in een van onze houten vletten. Deze dag zal plaatsvinden op een zondag in het voorjaar van 2019 en is afhankelijk van het weer. Voor vragen kan u mailen naar havenmeester@haventje.nl.

Mee varen met onze historische vloot

Onder begeleiding van een ervaren instructeur vaart u mee met onze historische vloot. Deze dag zal plaatsvinden op een zondag in het voorjaar van 2019 en is afhankelijk van het weer. Voor vragen kan u mailen naar havenmeester@haventje.nl.
 

Meevaren op een prachtige klipper

Vaar zondag 12 mei een hele middag mee op Klipper Johanna Engelina met schipper Koen: als 8-jarige junior begonnen bij NJV en inmiddels zelf staflid bij de Haven.  Mail voor vragen naar havenmeester@haventje.nl.
 

Ligplaats van een klassieke vlet sponsoren

Sponsor een ligplaats van een van onze klassieke houten vletten voor één jaar, u mag dan in het vaarseizoen langskomen voor een mooie foto van u in de door u gesponsorde vlet.


50100150een (stuk) eikenboomAnders