©NJV De Haven 2024 Zie online
Nieuwsbrief NJV De Haven
Hierbij de nieuwsbrief van NJV De Haven
Haventje

In deze nieuwsbrief:

  • Mini's
  • Junioren
  • Senioren
  • Instructieweekend
  • Ouder kind dag
  • Klus dag
  • Vrienden van de Haven borrel
De Mini's

De Mini’s hebben de afgelopen weken flink gezeild. Op een paar zaterdagen hebben zij ook op de Molenplas gezeild. Ook hebben zij een zaterdag in een zestienkwadraat van de senioren gezeild! Komende dagen hebben de Mini’s een zeilweekend vol leuke activiteiten en gaan zij verder zeilen dan zij ooit hebben gedaan!

 

Leuk om te vermelden is dat de groep Mini’s is gegroeid tot zes leden, zo kunnen zij nu met twee boten opkomst hebben. Van 20 tot 25 juli hebben ook de Mini’s zomerkamp.

De Junioren

De Junioren hebben genoten van de zonnige opkomsten de afgelopen weken. Op 1 juni gaan de Junioren zeezeilen met hun eigen vletten! Naast het zeilen zijn zij ook al hard aan het voorbereiden voor hun zomerkamp. Dit jaar gaan zij naar de Westereinderplassen. De groep heeft al erg veel zin in kamp!

De Senioren

De Senioren zijn dit jaar lekker vroeg op zeilweekend naar De Kaag geweest. Op vrijdagavond zijn zij in het donker al naar De Kaag gevaren, zodat zij zaterdagochtend gelijk konden zeilen. De tweede dag zijn zij via kleine slootjes naar de Braassemermeer gevaren. Het was een geslaagd weekend!

De komende weken gaan de Senioren nog lekker zeilen maken zij de boten klaar voor hun zomerkamp. Ook dit jaar gaan zij weer naar Friesland zeilen.

Instructieweekend

De afgelopen weken zijn er ook weer instructiedagen geweest. Het was een vruchtbaar weekend: wel 12 leden hebben een diploma gehaald. Speciale dank nog aan de oud-stafleden die instructie hebben gegeven!

Uitnodiging Ouder-kind-dag (tevens Algemene Ledenvergadering)

Op 29 juni zal er een Ouder-kind-dag en Algemene Ledenvergadering zijn. De unieke gelegenheid om als ouder mee te zeilen met je kind en zien hoeveel ze geleerd hebben. Deze dag start om 12:00 uur. Wil je alleen voor de Algemene Ledenvergadering komen, kom dan om 16.00 uur. De ALV zal ongeveer een uur duren.

Om een inschatting te maken hoeveel mensen komen verzoeken wij graag uiterlijk 27 juni aangemeld te hebben via de knop hier onder. De tijden van de dag krijg je ter bevestiging in je mailbox na je aanmelding.

Aanmelden!
Klusdag

De klusdag begint om 10.00 uur met koffie en thee. Onder meer voorbereidingswerk voor de nieuwe schutting en het vernieuwen van de plantenbakken staan op het programma. We sluiten om 17:00 af gevolgd door de vrienden van de haven borrel. Als je hier bij wilt zijn vergeet je dan niet aan te melden voor 27 juni via de knop hier onder!

Aanmelden klusdag!
Vrienden van de Haven-borrel

Op 29 juni zal vanaf 17.00 uur de jaarlijkse Vrienden van de Haven-borrel worden gehouden. Vrienden van De Haven zijn de donateurs van De Haven en de mensen die De Haven op een andere manier steunen of hebben gesteund, zoals buren, subidiegevers en oud-stafleden. Ben je Vriend van De Haven? Dan zien we je graag de 25ste!

Wil je Vriend van De Haven worden? Kijk dan snel op vrienden van de haven. Graag horen wij ook wie hier bij is. Vergeet je niet aan te melden via de knop hier onder!

Aanmelden Borrel!

Bovenstaand zijn 3 aanmeldknoppen. Je kan deelnemen aan alle activiteiten. Vergeet dan niet via elke knop je aan te melden!

facebook  instagram 

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief van NJV De Haven met dit email adres:

{email}

Hieronder kun je je uitschrijven

Opzeggen   |   Profiel bewerken   |   Zie online